definitieve ontharing Opties

Een verzorging vormt gebruik met laserlicht het door een haarkleurstof melanine wordt geabsorbeerd. Dit beschadigt de haarwortel, waardoor de hoofdhaar na meerdere behandelingen ook niet meer terug groeit. Uw huid is gedurende de laserontharing treatment ook niet beschadigd.

Het voelt af en toe alsof daar een elastiekje anti de huid aangeschoten is; Ook niet fijn maar ook niet heel buitengewoon pijnlijk. In een meeste gevallen kan zijn het betreffende onze apparatuur pijnloos.

Betreffende bewezen gevolgen vanwege al die leeftijden, huidtypes en –kleurcombinaties, met name ook voor een gebruinde huid, geeft een Soprano Accord het de gelegenheid om dit gehele jaar ontharingsbehandelingen aan te bieden.

Bodybuilders en sporters kiezen duidelijk vanwege permanent ontharen om hun lichaam extra te showen. De man bijvoorbeeld je en je voelt zichzelf simpelweg eenvoudig prettiger buiten wilde haarbos op zijn bovenlichaam.

Voorzorgsmaatregelen permanent ontharen Het kan zijn aangaande belang teneinde vanaf vier weken wegens een behandeling ook niet te epileren of te harsen. Het te veven gebied fungeert voor dit laseren wél geschoren te worden, voor voorliefde 2 ofwel drie dagen wegens de laserbehandeling.

Let immers: er bestaan verscheidene soorten IPL toestellen en niet elk apparaat kan zijn een momentje efficiënt. De apparaten welke we beschikken over getest zijn Luminette en Photosilk.

Een laser bezit slechts effect op de haarzakjes die in een groeifase zijn, omdat daar vervolgens voldoende melanine kan zijn teneinde dit laserlicht op te nemen.

Niet al die haarzakjes doorlopen die 3 fasen op hetzelfde tijdstip. Op dit ogenblik betreffende een laserbehandeling moeten enkele haarzakjes in de groeifase bestaan, overige zijn in een overgangs- of rustfase.

Laserontharen en ipl ontharen bestaan een verscheidene technieken voor definitief ontharen. Ze benutten warmte-energie om de haarzakjes te vernietigen. Haren welke in een groeifase uithangen, geraken door deze hitte vanwege 80-90% definitief verwijderd.

In vergelijking met IPL ontharing bereik je betreffende laserontharing maximaal resultaat in veel minder behandelingen. Hierdoor raakt u veelal veel voordeliger uit en bereikt u dan ook ons beter uitkomst.

Voor sommige verzekeraars is dit ook niet benodigd en sommige klinieken beschikken over toestemming gekregen over verzekeraars om zelf de noodzaak van een verzorging in te schatten.

Wist u dan ook dat haartjes in een bepaalde tijdkring groeien? Bij SENSITIF worden enkel een hoofdharen die in de groeifase – dit wordt ook wel ‘actieve fase’ genoemd – behandeld. Een overige haartjes mogen simpelweg ook niet effectief bestreden worden. Daarom het u dan ook meerdere behandelingen dien ondergaan teneinde tot het gewenste resultaat betreffende de definitieve ontharing te komen.

Behoor jouw tot die groep? Vervolgens kan zijn dit genoeg cruciaal teneinde je behandeling uit te laten voeren via ons lees meer huidtherapeut (

Vrijwel alle gebieden op dit lijf betreffende getinte hoofdharen, kunnen met een laser behandeld worden. Gebieden die niet behandeld worden, bevinden zich rondom de ogen en in het oor. Hier bestaan ons risico op beschadiging met weefsel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *